هدف گلوله چند تن قرار گرفت و چون بسختی مجروح شده بود پس از چند ساعت در گذشت. شرح احوال مرحوم شریفزاده بتفصیل در تاریخ مشروطه کسروی و شماره دهم سال سوم مجله یادگار مذکور است.
(۷۰۵) شورای بلدی
روزنامه هفتگی شورای بلدی در ۱۳۲۰ قمری در طهران منتشر شده است. برون که نام این روزنامه را ضبط کرده ) ص ۱۱۲ کتاب برون ( اضافه میکند که من نمونه آن را ندیدهام.
(۷۰۶) شوش
در تاریخ ۲۴ تیرماه ۱۳۰۴ امتیاز روزنامه شوش در خوزستان بمدیری (میرزا هدایت اله فلسفی) از تصویب شورایعالی معارف گذشته است. روزنامه شوش که صاحب امتیاز و مدیر آن (هـ فلسفی شیرازی) ثبت شده در شهر محمره از بلاد خوزستان انتشار یافته و نگارنده چند شماره آنرا که متعلق بمهرماه ۱۳۰۵ شمسی بود سابقاً دیدهام ولی فعلا نمونهای از آنرا در دست ندارم.
(۷۰۷) شوری
روزنامه شوری در طهران مدیری (ناصر الاسلام گیلانی) تأسیس و در سال ۱۳۳۲ قمری هفته سه بار منتشر شده است. روزنامه چهره، نما در شماره ۸ سال ۱۱ مورخ ۱۵ جمادی الاول ۱۳۳۲ قدری راجع بانتشار روزنامه شوری اینطور نوشته است: «گرامی نامه روزنامه نامیشوری منطبعه طهران از کلاه یگانه فاضل دانشمند عزیز و فرزانه کامل بی نظیر آقای ناصر الاسلام رشتی است که سالهای متمادیت در طریق حفظ استقلال ایران و آزادی ایرانیان با نواع مخاطرات و زحمات خود را دچار ساخته که ما بموقع خود ذکر اعمال غیرت اشتمالایشان را در صفحات گذشته چهره نما نمودهایم. »
در کتاب مختصر تا ریخ مجلس ایران از انتشارات کاوه صفحات ۶۷ و ۷۹ راجع بمدیر روزنامه شوری مینویسد؛ سید یحیی رشتی ملقب بنا صر الاسلام پسر سید حسن ندامانی مدیر روزنامه شوری منطبعه تهران در دوره دوم مجلس شورایملی که از تاریخ دوم ذیقعده ۱۳۲۷ قمری تا ۳ محرم ۱۳۳۰ دائر بوده وکیل (فومن و شفت و گسگر) بوده و مسلک اعتدالی داشته است. در دوره سوم مجلس که تاریخ افتتاح آن ۱۶ محرم ۱۳۳۳ قمری و تاریخ انفصال آن ۷ محرم ۱۳۳۴ قمری بوده مجدداً از طرف اهالی فومن و شفت و کار انتخاب شده و ملک اعتدالی داشته است.
مرحوم ناصر الاسلام یکمرتبه در سال ۱۳۳۰ قمری از طرف روسها زندانی گردید بدینقسم که روسها در سال مذکور پس از وقایع تبریز و گلوله بستن بحرم حضرت رضا، در طهران قریب پنجاه نفر را حبس و زندانی نموده که من جمله سید علی یزدی؛ ناصر الاسلام رشتی، سید محمدرضا مساوات؛ شریفزاده و رفیعزاده و سلیمان میرزا بودند روزنامه
-۸۶-