روزنامه طوفان مشقد نموده و جمع زیادی در مجلس مذکور شرکت نمودند.
قرائت خانه طوفان - مرحوم فرخی علاوه بر اداره روزنامه طوفان قرائت خانه و کتابخانهای نیز تأسیس و دار کرده بود که همه روزه از چهار قبل از ظهر تا ظهر و از چهار بعد از ظهر تا ساعت ۸ برای استفاد عموم دائر بوده است. محل قرائتهانه و کتابخانه مجاور اداره روز نامه بوده است.
(۷۸۲) طوفان هفتگی
یکی از جراید بسیار مفید و پر مغز زبان فارسی طوفان هفتگی است. بسقیده نگارنده همان مقام و موقعیتی را که طوفان یومیه از احاظ اشتمال بر مقالات سیاسی و اجتماعی دار است، طوفان هفتگی مینه از جرت اشتمال بر مقالات تاریخی، ادبی و اشعار نغز دارد.
طوفان هفتگی بصاحب امتیازی و مدیری (فرخی) و در سال اول با مساعدت (سید فخر الدین شادمان) در طهران تأسیس و در سال ۱۳۰۶ شمسی منتشر شده است. اولین شماره طوفان هفتگی که بدون مساعدت آقای شادمان و مستقلا بنام فرخی انتشار یافته شماره مورخ ۱۳ شهریور ماه ۱۳۰۷ شمسی مطابق ۱۹ شهر ربیع الاول ۱۳۴۷ قمریی. طوفان هفتگی در اسفند ماه ۱۳۰۶ شمسی مطابق شعبان ۱۳۴۶ قمری تأسیس و شماره اول آن در ماه مذکور منتشر شده است طرز انتشار آن هفتگی بوده و همه هفته روزهای سه شنبه طبع و توزیع گردیده است. محل اداره آن: طهران. خیابان علاءالدوله و عنوان تلگرافی. طوفان است. بهای سالیانه طوفان ۱۰۰ قرآن شش ماهه ۵۵ قرآن ه در ولایات خارجه اجرت پست اضافه میشود. تکشماره ۸ شاهی طوفان هفتگی نامه ادبی و اجتماعی معرفی شده مندرجات آن فلم نویسندگان و شعرای مبرز آنزمان تهیه و تدین گردیده است. از کسانیکه مقالات واشعار زیاد از او چاپ شده آقای ملک الشعرای بهار است. از مقالات مهمایشان یکی مقاله (شعر پهلویست) در شماره دوم. و در همین شماره (چکامه) در زیر تمثال استاد بزرگوار فردوسی طوسی از آقای ملک الشعرای بهار درج است. این چکامه بمطلع زیر شروع میگردد:
سخن بزرک شود چون در ست باشد و راست
و ختام آن شعر این است:
ز پخته کاری اغیار و خام طبعی قوم
چکامه مذکور را آقای ملک الشعرای بهار در سال (۱۳۰۰ شمسی) سرودهاند
دیگر از مقالات فاضلانه آقای بهار سلسله مقالاتی است که در چند شماره طوفان هفتگی تحت عنوان ( نقاشی و تذهیب در ایران ( چاپ شده و در یکی از همین شمارهها یعنی شماره ۱۱ است که این قصیده آقای بهار طبع گردیده است.
-۱۸۴-