مسلمه میخواند ولی تا حال کسی این سؤال را از دعانویسها نکرده است و اینک بنده میپرسم زنها که میگو و وجنی من الحور العین زن حوری میخواهد چه کند در هیچ خبری نیست که زن در بهشت مرد میشود و مرد در بهشت زن میشود و در بهشت همزن از زن استفاده نمیبرد و فعل - رام آنجا نیست پس این دعا باید تصحیح شود که مرد بگوید وزوجنی من الحور العین وزن بگوید وزوجنی من الغلمان، و نیز از فکاهیأت روزنامه است:
«اختراع ثانی - یکی از مخترعات دیگر این شخص منظور عطاء الملک ده مؤسس چراغ برق اصفهان است نازنین این است که گاهی اوقات میشود چراغهای چهار باغ تا محاذی مدرسه چهارباغ روشن ولیکن چراغهای زیر دست مدرسه بدون قطع شدن سیم خاموش میشود قوه قطع البرق بنظر بنده کمتر از طی الارض واژه ناخوانا یا صاحب الزمان بظهورت شتاب کن - این برق بیتقلب. را خراب کن. »
روزنامه صدای اصفهان معمولاً در چهار صفحه بقطعهای مختلف با چاپ سربی در مطابع مختلف اصفهان از قبیل حبل المتین؛ عرفان سعادت و غره چاپ شده. امور ادارة روزنامه مدتی بعهده میرزا باقر و زمانی بدست محمد حسین کامیاب و چندی هم بعهده هیاسهای محب بوده است محل دفتر روزنامه: اصفهان خیابان خوش - قیمت اشتراک در اصفهان ۶۰ قران در خارج شهر ۷۰ قران. اعلانات سرین قران وتک شماره سیصد دینار است. امتیاز روزنامه صدای اصفهان بمدیری (میرزا محمد علی مکرم) بک مرتبه در تاریخ ۸ آذر ۱۳۰۶ شمسی از تصویب شورایعالی معارف گذشته و این تصویب البته پس از آن بوده که مدتی روزنامه منتشر میشده است. بار دوم نیز پس از وقایع شهریور در کابینه قوام السلطنه که تمام امتیازات او شد و مدیران جراید ناچار بتجدید امتیاز گردیدند؛ شورایعالی فرهنگ دو مرتبه امتیاز صدای اصفهان را تصویب نموده روز نامه صدای اصفهان تا حین تحریر این سطور بطور غیر مرتب هر نوبت دویست تا سیصد شماره منتشر میگردد. شرح احوال آقای مکرم بضمیمه عکسایشان در حرف سین کتاب ذیل (سپاهان طبع گردیده خوانندگان بآنجا مراجعه فرماید.
(۷۳۸) صدای ایران
روزنامه صدای ایران در طهران بصاحب امتیازی و موسی (نیر السلطان) و مدیری (اجلال السلطان) تأسیس و شماره ۶۴ سال اول آن در چهار صفحه بقطع بزرگ در مطبعه سربی (طهران - مطبعه دولتی) طبع و در تاریخ چهارشنبه ۱۹ ذیحجة الحرام ۱۳۲۵ قمری منتشر شده است. صدای، ایران از روزنامههای ورق بزرگی است که مانند وطن، کوکب ایران؛ ستاره ایران، رعد، ایران دارای سر مقالههای انتقادی و اخبار خارجه و داخله در آن بتفصیل نوشته شده و از حیث مندرجات در ردیف بهترین جراید آن ایام است بخصوص که تمام اخبار راجع بجنگ اول وحوادث داخلی در آن درج گردیده است. چنانچه پس از تشکیل کابینه عین الدوله جراید تهران مانند ستاره ایران و همین صدای ایران از عدم تجانس وزراء کابینه بنای نقادی گذاردند و کابینه جدید عین الدوله متزلزل شد و قوام السلطنه استفعا نمود و چهار روز کار در بحران افتاد
-۱۱۹-