خیابان پهلوی. وجه اشتراک سالیانه داخله ۸۰ ریال ، ششمامة ۵۰ ریال . خارجه باضافه اجرت پست . قیمت آبونه کارگران با گواهی مؤسسه مربوطه ماهی ۴ ریا لست تکشماره روز انتشار ۵۰ دینار. عنوان تلگرافی : رشت بدر منیر طرز انتشار روز نامه یومیه بوده است. مندرجات روز نامه پس از درج سرمقاله و مقالات مختلف ؛ عبارت است از ، اخبار شهری؛ اخبار داخله و اخبار خارجه و اعلانات.
جلال بدری - آقای سید جلال بدری از آزادیخواهان گیلان و انزلی بوده و در مجامع گیلان نطق هائی راجع بآزادی و برقراری رژیم جمهوریت در ایران نموده است نامبرده در متینگی که در حوت ۱۳۰۲ شمسی در مسجد جامع انزلی در باره جمهوریت داده شد چنین اظهار نموده است: ۲۳ برج جاری روز افتتاح دار الشوری است . گیلان که سابقه پیشقدمی در بنای جمهوریت دارد لازم است حالیه هم برای برانداختن اساس سلطنت و برقراری کردن اصول جمهوریت بدولت ودار الشوری تلگرافات نمایند.»
روزنامه بدر منیر روی چهار صفحه بقطع بزرک و با چاپ سربی در مطبعه ( شرکت سهامی چاپ شهرستان رشت )طبع و توزیع گردیده است.
(۲۸۱) برجیس
روزنامه برجیس در شهر تبریز بمدیری (مصور السلطان ارژنک ) در حدود جمادی الاول ۱۳۳۸ قمری تأسیس و منتشر شده .است مرحوم تربیت در فهرست جراید آذربایجان ( ص ۴۰۸ ) در باره این روزنامه چنین مینویسد : « برجیس روز نامه ایست نیم ماهه بذله سرای منتشر در تبریز بمدیریت صور السلطان با چاپ سربی و صور و نگین هزلی در ۱۳۳۸ »
(۲۸۳) برزگر
در تاریخ ۱۸ اسفند ۱۳۰۶ شمسی شورای عالی فرهنک امتیاز مجله برزگر را بنام آقای (میرزا ابو القاسم ذوالریاستین ) تصویب نموده ولی نگارنده تا کنون اطلاعی بدست نیاورده که مجله مذکور منتشر شده است یا خیر. این مجله برزگر غیر از روزنامه برزگران است که در سال ۱۳۰۵ شمسی در شهر رشت بطور هفتگی تأسیس و منتشر شده است .
(۲۸۳) برق
پس از انتشار شماره ۱۰۶ روزنامه شرق مورخ شنبه ۲۱ شعبان ۱۳۲۸ قمری؛ بشرحیکه بعداً در حرف شین کتاب (کلمه شرق )بتفصیل بیان خواهیم کرد؛ روزنامه مذکور از طرف دولت توقیف گردید و بعوض آن در تاریخ یکشنبه ۵ شوال ۱۳۲۸ قمری روزنامه برق با همان تشکیلات و بهان سبک منتشر شد. بنابرین آقای سید ضیاء
-١١-