سال اول آقای غنیزاده بعنوان عضو هیئت تحریریه و مدیر مسئول معرفی گردید و در ستون اول نمره مذکور تحت عنوان اخطار شرحی راجع بمعرفی آقای غنیزاده بدین قسم ذکر شده است:
«اخطار - گمان میکنم که از قارئین محترم کمتر کسی است م. غنیزاده با آن مسلک تحریر و اسلوب بیان نشناخته باشد. آنکه سالها برغم اینهمه فقدان وسایط با آن مشکلات و موانع پنجه در پنجه گذاشته و خود را از خدمتگزاران صمیمی عالم مطبوعات معرفی نموده اینک در هیئت تحریه روزنامه شفق داخل میگردند. افکار و نبات ما را که در مقیاس بس وسیع دایر بر قسمت اخباری این روزنامه داد و بارها اظهار نمودهایم قارئین محترم مسبوقند • اکمال و تنظیم این قسمت مهمه ز ا نیز تم فنیزاده در عهده داشته فلهذا دایر باستخبارات أوضاع و حوادث داخلی رؤسای محترم ادارات و مخابرین معظم ولایات در محاوره و مکاتبه مستقیماً بایشان طرف خواهند بود. رضازاده. »
از نمره ۲۸ مورخ سه شنبه ۴ ربیع الآخر ۱۳۲۹ قمری در عنوان روزنامه (سر دبیر ح. ا. رضازاده) و در انتهای صف مدیر مسئول (م. غنیزاده) درج گردیده است. همکاری آقایان غنیزاده و رضازاده در کار اداره روز نامه شوق تا نمره ۴۵ سال اول روزنامه بیشتر طول نکشیده و از آن هنگام آقای غنیزاده بریاست عدلیه سلماس منصوب گشته و از تبریز خارج و بدانصوب عزیمت نموده است. در نمره ۴۵ سال اول شرحی بقلم م. غنیزاده بعنوان (وداعنامه من) نوشته که خلاصه آن این است که ضروریات خانواده مرا مجبور کرد بسلماس بروم و بنا راین مدیریت روزنامه شفق کما کان بعهده این ناچیز است و جناب فاضل محترم آقای ح. رضازاده سردبیر این روزنامه وکالت نامه از طرف این جانب داشته که بایشان رجوع شود. م غنیزاده در ذیل شرح مذکور روزنامه شفق اینطور اظهار عقیده نموده: « آقای غنی زاده بسمت ریاست عدلیه سلماس که شغلی مهم است بوطن مالوف خود سلماس رفته و اعضاء شفق خاصه این نگارنده را غرق حسرت نمودند. » با اینکه از این پس آقای غنیزاده در امور روزنامه دخالتی نداشته مع ذلک در نمرات بعد نیز سردبیر و صاحب امتیاز ح. ا. رضازاده و مدیر مسئول م. غنیزاده نوشته شده است.
سال اول روزنامه شفق بانشر نمره ۴۸ خاتمه یافته و سال دوم آن بنمره ۴۹ مورخ پنجشنبه ۱۶ رجب ۱۳۲۹ قمری شروع گردیده. مقاله افتتاحی این شماره تحت عنوان (رجعت استبداد) است. عنوان بعضی از سرمقالههای نمرات سال اول عبارت است از: (اتحاد اسلام)؛ (حکومت ملی)؛ (مسأله انتخابات)؛ (اختیارات تامه جلسه ۲۱۳ پارلمان ایران) و (اعتدال و انقلاب) سال دوم روزنامه شفق بانشر نمره ۴۳ مورخ دو شنبه ۲۶ ذیحجه الحرام ۱۳۲۹ قمری خاتمه یافته و از آن پس با پیش آمد ها شورای ۱۲۳۰ قمری و قتل عده زیادی از آزادیخواهان آذربایجان بدست ر و سها شفق برای همیشه تعطیل گردیده و نام آن ضمیمه اسم آقای (دکتر رضازاده شفق) گردیده است. سرمقاله آخرین شماره روزنامه بعنوان (وفات وقد ثلمت فی الاسلام)
-۷۳-