است، من جمله بیانیهایست با چاپ سربی روی یکورق بزرک بتاریخ یکشنبه ۲۷ ربیع الثانی ۱۳۴۴ و با معنی (اقل الطلاب حصل مدرسه سلطانی - شیخ محمد ابراهیم کرمانی) منتشر گردیده. این بیانیه بطرفداری سردار سپه (رضا شاه) و با عبارات زیر شروع و ختم میکردد:
الحمد لمنیستحقه والصلوة علی منابع الکمالات السفراء الهی سیما علی غیر الاعظم محمد ص واله الا جاد، برادران عزیز من بدانید سلطنت و عزت و سطوت مواهبی است الهی تا محلی جهت صلاحش بیتشر از فساد نباشد نسبت بنظام کی مشمول این موهبت نشود...... چون علاقهمندیم بوجود والا حضرت اقدس پهلوی یک عنصر فعال ایرانی نژاد و ایرانی است این کلمه بسیار بزرک است فی الواقع ناجی و منجی ایران یعنی کشور عجم و سلطنت جم است بندرت چنین نادری در اطوار طبیعت هویدا شود و موانع سعادت را لگد کوب نماید و بهمت والایش نظام متحد الشکلی در تمام محوطه ایران ایجاد فرماید و بتوسط امراء عظام و فرماندهان گرامش با صول ملوک الطوا یفی خاتمه دهد پس بره است نگذاریم خائنین باستان مبارکش راه پیدا نمایند. » منظور از نقل ابن قسمت از بیانیه اطلاع خوانندگان گرام از سبک نگارش بعضی از مدیران جراید است که از قواعد زبان فارسی کمتر اطلاع داشته و اوراق روزنامه را بصورت قبالههای در آوردهاند.
شیخ ابراهیم پس از تعطیل روزنامه و در نتیجه مخالفتهائی که با او میشد اصفهان را ترک و بجانب طهران عزیمت نمود.
(۶۵۳) سعادت ایران
روزنامه سعادت ایران در سال ۱۳۰۵ شمسی در طهران تا سیس و بطور هفتگی منتشر شده است.
(۶۵۴) سعادت بشر
روز نامه سعادت بشر در طهران بمدیری آقای ) محمد جواد هوشمند ) طبع و در سال ۱۳۰۸ شمسی بطور هفتگی منتشر شده است. این روزنامه تا سال ۱۳۱۴ غیر مرتب منتشر شده و از آن پس بعات گرفتار شدن مدیر آن تا وقایع شهریور تعطیل و توقیف بود و پس از وقایع شهریور مجدداً با سبکی تازه با بدایره انتشار گذاشت. آقای هوشمند شرح گرفتاری خود را در زمان شاه فقید، تحت عنوان (یک گزارش برای شاه) بتفصیل در یکی از شمارههای سعادت بشر؛ بعد از شهریور نوشته که ما قسمتی از آنرا زیلا نقل مینمائیم:
در سال ۱۳۰۸ عدهای از تجار نزد نگارنده شکایت و درد و دل کردند کهامیر خسروی رئیس بانک سپه از آنها دعوت نموده و اظهار داشته که بانک سپه سرما به خود را بصورت شرکت سهامی در آوردة و حسب الامر شاه بایستی هر یک از آن سهامی را خریداری نمایند و خلاصه آنها را ملزم بخرید مینایند. من بشاه سابق اطلاع داده
-۴۰-