پرش به محتوا

برگه:Majlis Melli 2.pdf/۴۷

از ویکی‌نبشته
این برگ نمونه‌خوانی شده ولی هنوز هم‌سنجی نشده‌است.
بند سوم – دورهٔ دوم تقنینیه
–۲۸۱–
قانون دیوان محاسبات

نماید باید در ظرف پانزده روز پس از تاریخ ابلاغ حکم مستقیما با بتوسط ادارهٔ متبوعه خود عرضحال اعتراض را بدیوان محاسبات بدهد تاریخ اعتراض در دفتر مذکور در ماده (۸ ) قید خواهد شد.

مادهٔ ۱۱۲ – صورت عرضحال اعتراض بر حسب امر رئیس کل به مدعی‌العموم داده می‌شود که عقیدهٔ خود را در باب رد یا قبول اظهار نماید.

مادهٔ ۱۱۳ – عقیدهٔ مدعی‌العموم که کتباً بیان شده است باهتمامات خود مدعی‌العموم بصاحب جمع یا وکیلش ابلاغ و راپرتی از این ابلاغ بدفترخانه داده میشود که در دفتر مادهٔ (۸۸) فید شود.

مادهٔ ۱۱۴ – صاحب جمع در ظرف پانزده روز از تاریخ ابلاغ حق دارد جواب خود را بضمیمهٔ اسناد ارسال دارد.

مادهٔ ۱۱۵ – این جواب نیز بمدعی‌العموم داده میشود تا اینکه بتواند نظرات آخری خود را در محکمه اظهار نماید.

مادهٔ ۱۱۶ – ده روز بعد از مدت معینه در مادهٔ (۱۱۴) مدعی‌العموم و صاحب جمع با وکیلش می‌تواند انعقاد محکمه را برای مذاکرات راجع به رد یا قبول اعتراض درخواست نماید و بموجب این در خواست رئیس دیوان محاسبات امری در این باب صادر و مستشاری را بسمت مخبری معین میکند و اگر مداخله مستشار یا ممیزی که سابقاً بسمت مخبری معین شده بودند لازم باشد امرنامهٔ مزبور قید خواهد شد این امر نامه باید بطرف مقابل ابلاغ شود.

مادهٔ ۱۱۷ – مدعی‌العموم پنج روز قبل از شروع برسیدگی اعتراض باید اسنادی را که برای اثبات مطالب خود دارد بدفتر دیوان محاسبات بدهد تا صورتی از اسناد بجهت طرف مقابل فرستاده شده و مستحضر شود.

مادهٔ ۱۱۸ – بعد از این اقدامات در روزی که معین شده محکمه منعقد و شروع بمحاکمه مینماید و مستشاری که اخیراً برای مخبری معین شده بود راپرت آن حساب را اظهار و صاحب جمع یا وکیلش ملاحظات و توضیحات خودرا داده و مدعی‌العموم رأی قطعی خود را بیان مینماید.

مادهٔ ۱۱۹ – همین که مذاکرات و مباحثات ختم شد محکمه در همان جلسه با در جلسه دیگر حکم صادر خواهد کرد و صورتی از آن بمدعی‌العموم داده خواهد شد تا بتوسط ادارهٔ متبوعه صاحب جمع باو ابلاغ نماید و صاحب جمع نیز می‌تواند سواد حکم مزبور را از دفتر بخواهد.

مادهٔ ۱۲۰ – دفتردار کل مضمون حکم را در ذیل صورت حساب قید خواهد نمود.

مادهٔ ۱۲۱ – در مواقعی که صاحب جمع در مواعد مقرره حساب خود را بدیوان محاسبات تسلیم نکنده و موافق مادهٔ (۶۲) باید خود دیوان محاسبات اقدام نماید از این قرار رفتار میشود