برگه:تاریخ مختصر احزاب سیاسی پس از شهریور ماه ۱۳۲۰.pdf/۵۰

از ویکی‌نبشته
این برگ هم‌سنجی شده‌است.
- ۴۷ -

و فروخت و خواند دکانش را غارت کنیم و سروکله‌اش را با چماق بشکنیم. معلمی که فکر و تمایل چپ پیدا کرداز بابل به سیستان تبعید کنیم و هر چه سرمایه‌دار بدنام و متعدی و بدسابقه و بی‌سواد است بکرسی نمایندگی طبقات گرسنه و محروم بنشانیم. راه جلوگیری از تبلیغات خطرناک بلشویکی همین‌ست که شما سرمایه‌داران و سیاستمداران پیش گرفته‌اید؟

آیا درست‌تر این نیست که از اینهمه نمونه و شاهد مثالی که طرفداران سیاست شوروی بر دشمنی طبقه حاکمه با مردم ایران در دست دارند بکاهید؟.

طبقه منور مملکت ما باید صاحب تشخیص صحیح و قضاوت سیاسی درست باشد تا بتوانیم بدون طرفداری و تمایل بنفوذ شورویها یا طبقه ممتازیکه عزت و سیادت و تجمل و احتشام خود را در دوام نفوذ انگلستان جسته و توانسته‌اند مصالح خود را با منافع سیاسی انگلیسی ها هم‌آهنگ نگاهدارند نبرد کنیم و بدون استمداد از جماعت انگلو ساکسنها الت اغراض سیاسی شورویها واقع نشویم.»

روزنامه مردم در شماره ۴۶۲ مورخ ۲ دیماه بقلم آقای دکتر فریدون کشاورز در اطراف سرمقاله‌ایکه فوقاً از قیام ایران نقل شده است بحث مفصلی مینماید و نه تنها به پیروی از سیاست اتحاد جماهیر شوروی و جبهه دموکراسی دعوت میکند بلکه تظاهر بدشمنی با انگلستان و امریکا را بنفع ایران میشمارد زیرا پس از راهنمائی آقای صدر بطرز همکاری میگوید «.... بشما قول میدهم نه فقط دشمنی انگلیس و امریکا و عمال آنها را جلب کرده‌اید بلکه با جبهه دموکراسی و ضد امپریالیسم که شوروی در راس آن قرار داردعملا حداکثر همکاری و همفکری بعمل آورده‌اید و در عین حال برای استقلال و آسایش ملت ایران گام برداشته‌اید.» بحث در اطراف این گفته از حوصله